Sergio Agüero verrast: "Ik verlaat Manchester City"

Sergio Agüero verrast:
Maandag 26 maart 2018 - 12:50   I  

Sergio Agüero speelt al zeven seizoenen bij Manchester City. Hij speelde maar liefst 204 wedstrijden voor de Citizens en maakte daarin 143 doelpunten. De Argentijn heeft een neus voor doelpunten en is ontzettend belangrijk voor Man City. Toch gaan ze geen zeven seizoenen meer kunnen genieten van de goalgetter.

Agüero heeft nameijk meer uitleg gegeven over zijn eigen toekomst en die is duidelijk. In 2020 loopt zijn contract af bij Man City en dan zal hij Engeland ook verlaten. Hij keert nadien terug naar Independiente, de club waar het voor hem allemaal begon. Dat vertelde Agüero zelf aan Fox Sports Argentina.

Gedaan met de geruchten

Daarmee drukt Agüero nu ook zelf heel wat geruchten de kop in. De Argentijn zou niet in de bovenste schuif liggen bij Pep Guardiola, die hem dan ook liever zag vertrekken. Zo werd de Argentijn in een ruildeal genoemd met Griezmann, maar die transfer zal er dus niet meer van komen.

Agüero zal dus nog enkele seizoenen schitteren bij City en dan terugkeren naar zijn geboorteland. Hij speelde negen jaar voor de Argentijnse club. Op z’n achtiende trok hij voor vijf seizoenen naar Atlético Madrid om vervolgens de overstap te maken naar Man City.

Poll: Zal City hiermee akkoord gaan?

TAGS  I  Manchester City  I   Agüero

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023