Bob Peeters begint aan enorme uitdaging: "Er zijn geen herkansingen"

Bob Peeters begint aan enorme uitdaging:
Vrijdag 23 maart 2018 - 12:20   I   door Fabian Morren

Voor Bob Peeters en Westerlo breekt er een belangrijk moment aan. In 't Kuipje trapt Westel de playdowns in 1B op gang tegen Union. De inzet is duidelijk: het behoud. Westerlo zat bijna een maand zonder competitievoetbal. Niet ideaal. “Het is een moeilijke periode geweest om te overbruggen”, geeft Peeters toe in Gazet van Antwerpen.

"We zaten in een goede flow, maar nu beginnen we terug helemaal opnieuw", weet Peeters. "Hoe zal de groep dat oppikken? Hoe zal Union ervoor staan? Het zal voor iedereen toch een kleine verrassing zijn.” 

Westerlo begint aan de playdowns met twee punten voorsprong op hekkensluiter Tubeke. “Er is druk, maar we moeten deze wedstrijd ook niet belangrijker maken dan ze is. We mogen zeker niet met de daver op het lijf starten" aldus de Westelse coach.

"Er zijn geen herkansingen meer. We moeten gewoon doen zoals we de laatste weken bezig waren: voetballen en kansen creëren. Dan zal het gaan om 10, 15 procent meer efficiëntie. Lukt dat, dan maken we een goede kans om in 1B te blijven.”

Tot laatste speeldag

“Alles staat dicht bij elkaar. Vorig jaar moesten de clubs tot op de laatste speeldag vrezen voor hun plek. Dat zal bij ons allicht ook zo zijn. Het worden zes moeilijke wedstrijden. Of het nu na speeldag drie of speeldag zes is, we moeten er gewoon voor zorgen dat we op het einde van de rit niet laatste staan.”

Poll: Denk jij dat Westerlo zich handhaaft?

TAGS  I  Peeters  I   Westerlo

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023