Club Brugge maakt opvallende transferambities bekend

Club Brugge maakt opvallende transferambities bekend
Donderdag 15 december 2016 - 19:47   I  

Club Brugge werd al gelinkt met heel wat spelers in verband met een transfer in januari. Het lijkt er echter op dat Club niet heel actief op de transfermarkt gaat zijn.

CEO Vincent Mannaert kan niet met zekerheid zeggen of Club veel spelers zal aantrekken. Het lijkt er wel op dat hij weinig risico wil nemen met transfers. De spelers moeten een duidelijke meerwaarde hebben. "Dat hangt af van de evaluatie die we eerstdaags met Michel maken. Veel zal ook te maken hebben met de evolutie van de geblesseerden (De Bock, Engels, Diaby) en de opportuniteiten die zich al dan niet aandienen. Als we iets doen moet er een echte meerwaarde zijn", vertelde hij op de website.

Club lijkt vooral te willen focussen op het behouden van alle sterkhouders. "We hebben geen intentie om sterkhouders te laten vertrekken. Deze ploeg bewees vorig jaar de kwaliteiten te hebben om de titel te pakken en we behouden dan ook het vertrouwen in hen.  Belangrijke spelers zoals Refaelov, Engels en Diaby zullen na Nieuwjaar hun beste niveau halen. Er is wel vraag van spelers die minder minuten maakten dan zij zelf hoopten om eventueel naar een andere ploeg te vertrekken.. Of zij effectief elders aan de slag gaan, hangt af van de interesse. Voor de inkomende transfers blijven we attent de markt volgen."

TAGS  I  Club Brugge  I   Vincent Mannaert

zondag 24 september 2023

zaterdag 23 september 2023

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023