Antwerp heeft eerste aanwinst voor volgend seizoen al beet

Antwerp heeft eerste aanwinst voor volgend seizoen al beet
Woensdag 21 maart 2018 - 17:52   I  

Royal Antwerp FC heeft tot dusver een geslaagde terugkeer op het hoogste niveau achter de rug. 'The Great Old' greep in extremis naast een play-off 1-ticket, maar al bij al deed de promovendus het dit seizoen prima. Volgend seizoen wil Antwerp weer wat hoger mikken, en daar heeft de club versterking voor nodig.

Hoewel het seizoen nog lang niet ten einde is, heeft Antwerp nu al zijn eerste aanwinst voor volgend seizoen beet. Zo neemt de oudste club van ons land Sambou Yatabaré definitief over van de Duitse club Werder Bremen. Dat bevestigde Frank Baumann, sportief directeur van de ploeg, in de Duitse media.

Antwerp huurt Yatabaré sinds het begin van het seizoen en bemachtigde tijdens de onderhandelingen ook een aankoopoptie. Een verplicht optie, die nu ook definitief werd gelicht. Yatabaré wordt dus definitief een speler van Antwerp en krijgt een contract van drie seizoenen.

De 29-jarige verdedigende middenvelder, ex-Standard, kwam tot dusver twintig keer in actie in de Jupiler Pro League en speelde ook twee bekerwedstrijden. Momenteel staat Yatabaré aan de kant met een blessure, maar normaal gezien raakt hij fit voor de start van play-off 2.

Poll: Is dit een goeie aanwinst voor Antwerp?

TAGS  I  Yatabaré  I   Antwerp  I   Werder Bremen  I   Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024