Messi onthult waarom hij vaak moest braken tijdens wedstrijden

Messi onthult waarom hij vaak moest braken tijdens wedstrijden
Dinsdag 20 maart 2018 - 18:08   I  

Lionel Messi wordt door heel wat voetballiefhebbers als de beste voetballer ter wereld bekeken, maar ook de absolute vedette van FC Barcelona en het Argentijnse nationale elftal is gewoon een mens van vlees en bloed. Zo moest Messi in het verleden meer dan eens braken tijdens een wedstrijd.

De aanvaller trad nooit echt in detail over hoe dat precies kwam, maar nu heeft Messi toch onthuld wat er destijds aan de hand was. "Jaren aan een stuk heb ik niet echt op mijn voeding gelet en speelde ik te veel junkfood naar binnen", geeft Messi prijs in een interview met La Cornisa TV. "Ik at chocolade, dronk frisdrank en noem maar op. En daardoor moest ik soms braken op het veld."

Het mysterie is bij deze dus opgelost. Messi moest gewoon braken omdat hij niet altijd als een prof leefde. Opmerkelijk, want ook toen de Argentijn destijds moest braken op het veld, draaide hij gewoon fantastische seizoen in het shirt van Barcelona.

Sommigen dachten dat het met de enorme stress die er op topniveau bij komt kijken te maken had. Maar niets is minder waar. "Ik denk niet te veel na over hoe ik me moet gedragen omdat ik constant gevolgd word. Ik ben me ervan bewust dat als ik praat er heel veel mensen luisteren. Wat ik wel probeer is om goed na te denken wat ik zeg, om op die manier alle controverse te vermijden."

Poll: Is Messi de beste ter wereld?

TAGS  I  Messi  I   Barcelona  I   Argentinië

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024