‘Deze Belgische topclub gaat vol voor Mirallas’

‘Deze Belgische topclub gaat vol voor Mirallas’
Dinsdag 20 maart 2018 - 07:00   I  

Speelt Kevin Mirallas volgend seizoen in de Jupiler Pro League? Het is goed mogelijk. De Rode Duivel is momenteel bij de Griekse topclub Olympiakos aan de slag, maar daar zal hij wellicht niet blijven.

Olympiakos is voor het eerst in jaren niet met sprekend gemak op weg naar een nieuwe landstitel en dat baart het bestuur zorgen. In het tussenseizoen wil de clubleiding het dan ook over een andere boeg gooien. Olympiakos wil enkele spelers lozen en ook Mirallas zou niet meer in de plannen passen.

Olympiakos huurt Mirallas tot het einde van het seizoen van Everton, maar de aanvaller kon tot dusver niet overtuigen. De Rode Duivel wordt op handen gedragen door de fans, die hem nog steeds dankbaar zijn voor de twee mooie jaren tussen 2010 en 2012, maar het wil deze keer niet echt zo vlotten voor Mirallas.

De kans is dan ook klein dat Olympiakos nog wil doorgaan met Mirallas, die op zijn 30ste zijn beste jaren achter zich heeft. Het is dan ook niet uitgesloten dat de Luikenaar straks een stap terugzet. Standard houdt het dossier alvast in de gaten. Dat meldt Het Nieuwsblad. Standard polste zijn gewezen jeugdspeler al meermaals voor een terugkeer, maar die hield toen altijd de boot af. Nu liggen de kaarten – zo goed als zeker – anders.

Poll: Zou dit een goeie transfer zijn?

TAGS  I  Mirallas  I   Standard  I   Olympiakos

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024