‘Neymar wil niet naar Real Madrid, maar wel naar deze topclub’

‘Neymar wil niet naar Real Madrid, maar wel naar deze topclub’
Zondag 18 maart 2018 - 11:06   I  

Momenteel ligt Neymar in de lappenmand, maar dat wil niet zeggen dat het gespeculeer omtrent de toekomst van de Braziliaanse aanvaller ophoudt. Wel, integendeel: Neymar blijft het onderwerp van gesprek. Nu wordt hij in verband gebracht met een transfer naar… FC Barcelona.

Paris Saint-Germain haalde Neymar vorige zomer nog weg bij Barcelona, en dat voor een recordbedrag van 222 miljoen euro. De Braziliaan wilde uit de schaduw van Lionel Messi treden en werd in Parijs onmiddellijk dé grote ster van de ploeg. Toch loopt niet alles van een leien dakje voor Neymar

Zo lag de Braziliaan dit seizoen al overhoop met trainer Unai Emery en ploegmakker Edinson Cavani. En alsof dat nog niet genoeg was, is er ook nog eens het onophoudelijke gespeculeer over een transfer naar Real Madrid. Zo zou Neymar Barcelona slechts met één reden hebben ingeruild voor PSG: om na één seizoen naar Barça’s rivaal Real Madrid te kunnen verhuizen.

'Neymar wil terug naar Barcelona'

Maar… Is dat wel écht zo? Nu duikt er immers een ander verhaal op. Zo zou Neymar niet meteen staan te springen om bij Real Madrid aan de slag te gaan. Volgens Mundo Deportivo zou Neymar immers aan Lionel Messi hebben beloofd dat hij niet naar Real Madrid zal verhuizen zolang een terugkeer naar Barcelona een optie is.

De 26-jarige Neymar zou nog even de kat uit de boom willen kijken. Als hij straks kan terugkeren in Camp Nou, zou hij die kans niet laten liggen. Al is het maar de vraag of Barça van plan is om fors te investeren tijdens de komende transferperiode. De Blaugrana spendeerden in het voorbije jaar immers al veel geld aan de komst van Ousmane Dembele en Philippe Coutinho.

Poll: Zou jij Neymar graag terug bij Barcelona zien?

TAGS  I  Neymar  I   Barcelona  I   PSG  I   Real Madrid

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024