'Meunier trekt conclusies en wil weg bij PSG, deze topclub in polepositie'

'Meunier trekt conclusies en wil weg bij PSG, deze topclub in polepositie'
Woensdag 14 maart 2018 - 18:09   I  

Thomas Meunier staat al sinds de zomer van 2016 onder contract bij Paris Saint-Germain, maar het is niet duidelijk of onze landgenoot nog lang bij de Franse topclub te bewonderen zal zijn. Zo lijkt een transfer naar een andere grote club steeds dichterbij te komen.

De 26-jarige Meunier, afgelopen weekend trefzeker tegen FC Metz, liet zich in de Franse media ontvallen dat hij niet met zekerheid kan zeggen of hij ook volgend seizoen nog bij PSG zal spelen. “Momenteel sta ik nog onder contract bij PSG, maar ik heb nog geen contact gehad met het bestuur of de trainer (Unai Emery, nvdr.) om het over mijn toekomst te hebben.”

“Ik veronderstel dat we daar pas op het einde van het seizoen over gaan praten. Tot die tijd wacht ik rustig af. Ik had altijd geduldig op speelkansen gewacht, maar ik ben geen 18 jaar meer. Ik ben stilaan op een leeftijd gekomen dat ik regelmatiger in actie moet komen in het eerste elftal. Als dat bij PSG niet lukt, dan maar bij een andere club”, klonk het verder erg duidelijk bij de Rode Duivel.

Toptransfer?

Volgens diverse Italiaanse media is het dan ook duidelijk: Meunier zal PSG in het tussenseizoen inruilen voor een andere (top)club. In een recent verleden lieten onder meer Juventus, Napoli, Manchester United en Real Madrid hun oog vallen op de gewezen speler van Club Brugge. Op dit moment zou Juventus in polepositie liggen om Meunier aan te trekken.

Poll: Moet Meunier vertrekken bij PSG?

TAGS  I  Meunier  I   PSG  I   Rode Duivels  I   Juventus  I   Club Brugge  I   Manchester United  I   Real Madrid  I   Napoli

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024