Enorme opsteker voor Barcelona vlak voor clash met Chelsea

Enorme opsteker voor Barcelona vlak voor clash met Chelsea
Woensdag 14 maart 2018 - 13:43   I  

Vanavond nemen Barcelona en Chelsea het in Camp Nou tegen elkaar op. Een topaffiche, maar wel eentje waarin Barcelona, zeker na de 1-1 uit de heenwedstrijd, topfavoriet is. Dat is Barcelona eigenlijk altijd en al zeker als het topfit aan de aftrap kan staan.

En net daarover waren wel wat vraagtekens. Andres Iniesta sukkelde namelijk met een blessure en Barcelona wou tot vlak voor de wedstrijd beslissen wat ze met de Spanjaard zouden doen.

Gisteren trainde Barcelona en dat gebeurde mét Iniesta. De Spanjaard is dus fit genoeg en zit ook in de selectie voor de wedstrijd van vanavond. Of de middenvelder ook aan de start zal staan is nog een andere vraag, maar fit genoeg om te spelen is hij dus wel.

Vervelende blessure

De Spanjaard raakte geblesseerde in het duel met Atlético Madrid. Na twintig minuten ging Andres Iniesta tegen de vlakte, zonder contact. Nooit een goed teken en dat bleek iets later. Tastend naar de hamstring verliet de spelmaker van Barcelona het terrein. Andre Gomes kwam hem vervangen.

Geen Coutinho

Op Coutinho kunnen ze wel niet rekenen, want de Braziliaan is niet speelgerechtigd in de Champions League voor Barcelona. Zijn vervanger wordt wellicht alweer Ousmane Dembélé. Voor Chelsea alvast een opsteker, want met Iniesta zou Barcelona alvast zijn patron op het middenveld verliezen. Al moet Chelsea in eerste instantie vooral zelf uit een ander vaatje gaan tappen dan de voorbije weken. Nélson Semedo, Denis Suárez en Yerry Mina zijn er wegens blessure niet bij. 

Poll: Stoot Barcelona door naar de volgende ronde?

TAGS  I  Barcelona  I   Chelsea  I   Iniesta

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024