Je gelooft nooit wat Pogba deed tijdens interview van Mourinho (Video)

Je gelooft nooit wat Pogba deed tijdens interview van Mourinho (Video)
Zondag 11 maart 2018 - 10:56   I  

Manchester United won zaterdagnamiddag met 2-1 van Liverpool. Een overwinning in 'The Hate Game' doet vanzelfsprekend deugd bij de Engelse recordkampioen, vraag dat maar aan Paul Pogba en José Mourinho.

Pogba speelde omwille van een blessure niet tegen Liverpool, maar daarom was hij na het laatste fluitsignaal niet minder blij met de drie belangrijke punten in de strijd om de tweede plaats in de Premier League.

De Franse middenvelder wilde trainer José Mourinho feliciteren met de overwinning, en dat mocht iedereen zien. Op het moment dat Mourinho een interview voor de camera aan het geven was, zocht Pogba The Special One op. Hij trakteerde zijn coach op een stevige handdruk en feliciteerde hem ook.

Ruzie?

De jongste weken leek het niet meer zo te boteren tussen Pogba en Mourinho. De trainer van Manchester United was niet te spreken over de prestaties van zijn topspeler en zette hem daarom op de bank. Toch was er volgens beide heren geen sprake van ruzie. Met deze actie wilde Pogba zondert twijfel nogmaals benadrukken dat er geen probleem is tussen hem en Mourinho.

Poll: Zal Manchester United tweede worden?

TAGS  I  Pogba  I   Mourinho  I   Manchester United

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024