Ballenjongen doet schokkende onthulling na Cercle-Beerschot Wilrijk

Ballenjongen doet schokkende onthulling na Cercle-Beerschot Wilrijk
Zaterdag 10 maart 2018 - 23:04   I   door Redactie

Na de 2-0 waren er plots geen ballenjongens meer langs de lijn tijdens Cercle Brugge-Beerschot Wilrijk. Dat viel wel heel erg op. Op dat moment had Cercle geen goals meer nodig en stond het al virtueel in 1A. Daarom hoefde er dus ook geen haast meer gemaakt te worden.

Dus verdwenen de ballenjongens plots. Dat was op uitdrukkelijk verzoek van trainer Frank Vercauteren, die je uiteraard de knepen van het vak niet meer hoeft te leren kennen met al zijn ervaring. 

“Franky Vercauteren wilde dat we naar binnen gingen na de 2-0, zodat de spelers de ballen zelf moesten halen”, zei een ballenjongen na afloop van de wedstrijd aan Het Nieuwsblad. Het zijn kleine dingen die uiteraard wel belangrijk zijn voor het verloop van de wedstrijd.

Even leek het nog wel mis te gaan voor Cercle, want kort voor het einde maakten de bezoekers er 2-1 van. Dankzij een strafschop werd het uiteindelijk nog 3-1. Een hele opluchting voor iedereen bij Cercle. Beerschot-Wilrijk grijpt zo net naast een vijfde promotie op rij.

Poll: Vind jij dit kunnen?

TAGS  I  Cercle Brugge  I   Beerschot-Wilrijk  I   shw

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024