Meunier scoort, PSG wint met héél ruim verschil (Video)

Zaterdag 10 maart 2018 - 18:47   I

Meunier mag niet altijd spelen bij PSG, maar dat hij een geweldige flankspeler is mét scorend vermogen laat hij toch regelmatig zien. Zo kreeg Meunier vandaag tegen Metz nog eens zijn kans van bij de aftrap en na vijf minuten was het al prijs voor de Rode Duivel. PSG won uiteindelijk met 5-0.

Meunier scoorde in 15 wedstrijden in de Ligue 1 al drie keer en gaf ook drie assists. Bij de Rode Duivels zit hij al aan 5 doelpunten in 21 wedstrijden in totaal. Vroeger was Meunier een aanvaller, maar bij Club Brugge werd hij omgeschoold tot rechtsback. Zijn neus voor goals heeft hij dus nog steeds.

Na de goal van Meunier scoorde Nkunku nog twee keer. Na een doelpunt van Mbappé stond het al 4-0 aan de rust. In de tweede helft nam PSG gas terug. De wedstrijd was op dat moment uiteraard ook al gespeeld. Uiteindelijk werd het wel nog 5-0 na een treffer van Thiago Silva. PSG heeft 14 punten meer dan eerste achtervolger Monaco.

Kater

Met deze zege spoelt de club uit Parijs ook de kater uit de Champions League door. Daarin werd het eerder deze week uitgeschakeld door Real Madrid. In de heenwedstrijd verloor PSG met 1-2 nadat het ook al de heenmatch in Bernabéu met 3-1 had verloren.

Poll: Moet hij vaker zijn kans krijgen bij PSG?