‘Alaba realiseert (volgende zomer) verrassende toptransfer’

‘Alaba realiseert (volgende zomer) verrassende toptransfer’
Woensdag 07 maart 2018 - 23:29   I  

David Alaba staat al sinds de zomer van 2008 onder contract bij FC Bayern München. De Oostenrijkse linksachter groeide in de Allianz Arena uit tot een waar meubelstuk, maar zou nu van plan zijn om andere oorden op te zoeken. Volgende zomer zou Alaba een supertransfer kunnen realiseren.

The Mirror meldt dat enkele Engelse topclubs hun zinnen hebben gezet op Alaba. Arsenal, Liverpool en Manchester United: allen hopen ze in het tussenseizoen met één van de beste linksbacks ter wereld aan de haal te gaan. Al is dat nog niet alles, want ook Real Madrid en FC Barcelona houden de situatie van Alaba nauwlettend in de gaten.

De 25-jarige Alaba is al járen een vaste waarde bij Bayern München, maar acht zich stilaan rijp om andere lucht op te snuiven. “Ik ben me er van bewust dat er een dag komt waarop ik de knoop zal moeten doorhakken. Voorlopig voel ik me hier nog steeds uitstekend, maar het is niet uitgesloten dat ik ooit voor een ander pad kies. Ik durf een nieuwe uitdaging aan te gaan”, vertelde Alaba in de Duitse media.

“Waar ik naartoe wil? Dat weet ik niet. Het is iets waar ik nog moet over nadenken. Maar ik zie mezelf geen vijf jaar meer bij Bayern München spelen”, aldus Alaba nog. De verdediger kwam dit seizoen 28 keer in actie en was daarin goed voor één doelpunt.

Poll: Moet Alaba vertrekken bij Bayern München?

TAGS  I  Alaba  I   Bayern München  I   Real Madrid  I   Manchester United  I   Arsenal  I   Barcelona  I   Liverpool

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024