‘Real Madrid plakt naam en transferbedrag op dé opvolger van Bale’

‘Real Madrid plakt naam en transferbedrag op dé opvolger van Bale’
Dinsdag 06 maart 2018 - 10:07   I  

Real Madrid maakt geen al te best seizoen door in de Primera Division. Enkel een nieuwe eindzege in de Champions League kan het seizoen van de Spaanse topclub nog redden. Eén ding is nu al duidelijk: komende zomer wil Real Madrid enkele grote transfers realiseren.

Voorzitter Florentino Perez is van plan om met de grove borstel door de huidige kleedkamer te gaan en vervolgens een nieuw Real Madrid te bouwen. Perez wil enkele topspelers naar Santiago Bernabeu halen en zal tijdens de transferperiode niet op een euro meer of minder kijken.

Eén van de spelers die volgens de Real-voorzitter toe is aan vervanging, is Gareth Bale. De peperdure Welshman – de man van 100 miljoen – lag de voorbije seizoenen te vaak in de lappenmand. In het tussenseizoen zou Bale dan ook andere oorden mogen opzoeken. Een terugkeer naar de Premier League, waar Manchester United, Chelsea en Tottenham al werde genoemd, is een mogelijkheid.

Pulisic moet Bale doen vergeten

Ondertussen heeft Florentino Perez ook de gedoodverfde opvolger van Bale gevonden. Zo zou Christian Pulisic de nieuwe rechtervleugelaanvaller van Real Madrid moeten worden. De 19-jarige Amerikaan stak vorig seizoen de neus aan het venster bij Borussia Dortmund en groeide er ondertussen uit tot basisspeler.

Kenners voorspellen Pulisic een grote toekomst, en ook Perez gelooft duidelijk in het potentieel van de pijlsnelle winger. Real Madrid zou volgens Diario Gol van plan zijn om maximaal 80 miljoen euro uit te geven aan Pulisic.

Poll: Zou Pulisic een goede vervanger zijn voor Bale?

TAGS  I  Pulisic  I   Borussia Dortmund  I   Real Madrid  I   Bale

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022