Barcelona maakt zich zorgen over sterspeler: Fastfood en niet geliefd

Barcelona maakt zich zorgen over sterspeler: Fastfood en niet geliefd
Maandag 05 maart 2018 - 20:40   I   door Redactie

Het gaat niet goed in de kleedkamer van FC Barcelona. De spelers ergeren zich mateloos aan een ploegmaat. Dat zorgt voor de nodige onrust. Volgens het Spaanse radiostation Cadena SER wordt de situatie van Ousmane Dembélé stilaan problematisch. De aanvaller werd afgelopen zomer voor 105 miljoen euro aangetrokken.

Fastfood

Mede door een blessure kwam hij dit seizoen nog maar 395 minuten in actie. Bovendien maakt men zich bij Barcelona ernstig zorgen over de levensstijl van de aanvaller. Zo zou Dembélé geregeld fastfood eten, iets wat niet meteen aan te raden is voor een profvoetballer. Daardoor is hij extra vatbaar voor fysieke problemen. Daarnaast bewijst hij met geregeld een stapje in het nachtleven te zetten dat hij echt niet professioneel met zijn vak bezig is.

Bovendien gaat het niet goed in de kleedkamer met Dembélé. Met Samuel Umtiti en Lucas Digne is zijn relatie alvast prima, maar met andere spelers heeft hij een veel minder hartelijk contact. Er worden dan ook openlijk vragen gesteld over zijn toekomst gesteld bij Barcelona. Die zou wel eens sneller voorbij kunnen zijn dan gedacht.

Arsenal

Er zijn al clubs geïnteresseerd in de voormalige sterspeler van Borussia Dortmund. Zo zou Arsenal hem maar wat graag opnieuw aan Pierre-Emerick Aubameyang koppelen. Volgens Don Balon heeft Arsenal slechts een zeer kleine slaagkans. Dembélé zou immers kost wat het kost willen slagen in Camp Nou. Dan zal hij zijn levenstijl allicht wel moeten aanpassen.

Poll: Denk jij dat Dembélé nog zal slagen bij Barcelona?

TAGS  I  Ousmane Dembélé  I   Barcelona  I   shw

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024