Raiola heeft belangrijk nieuws over toekomst van Paul Pogba

Raiola heeft belangrijk nieuws over toekomst van Paul Pogba
Zondag 04 maart 2018 - 10:32   I  

Paul Pogba kende tot dusver een seizoen met ups en downs. De voorbije weken zat de middenvelder van Manchester United in een diepe put. Opmerkelijk: trainer José Mourinho wilde zijn vedette niet uit die put helpen. Integendeel: Mourinho liet Pogba verschillende keren op de bank zitten.

Dat volstond om de geruchten omtrent een zomers vertrek van Pogba te voeden. Onmiddellijk werd de toekomst van de Fransman op Old Trafford serieus in vraag gesteld. Andere Europese grootmachten, waaronder Real Madrid en Juventus, zouden zelfs al op de loer gelegen hebben om Pogba over te nemen.

Zo’n vaart zal het evenwel niet lopen. Ondertussen lijkt Pogba zich opnieuw in de gratie van Mourinho getraind te hebben. Van een vete tussen beide heren zou dan ook geen sprake meer zijn – laat staan dat die er ooit is geweest.

Raiola reageert

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Pogba, zorgde ondertussen ook voor duidelijkheid omtrent de persoon van één van de belangrijkste spelers in zijn portefeuille. Volgens de Nederlander met Italiaanse roots is de kans groot dat Pogba nog lange tijd bij Manchester United zal voetballen.

“Als de zaken niet verlopen zoals ze zouden moeten verlopen, probeer ik mijn best te doen om een oplossing te vinden voor speler en club. Maar tot op heden heeft Paul me op geen enkel ogenblik laten weten dat hij naar een andere club wil. Ik weet ook dat hij nergens anders heen wil vooraleer hij een Engelse titel heeft gewonnen.”

“Bovendien is er ook geen probleem tussen Mourinho en Pogba”, ging Raiola verder. “Er is absoluut geen sprake van ‘oorlog’ tussen hen, zoals hier en daar al werd geschreven.” Al kon de excentrieke zaakwaarnemer het niet laten om te besluiten met een opmerkelijke boodschap: “Op de transfermarkt kan je nooit de waarheid vertellen en kan je geen enkele transfer uitsluiten.”

Poll: Moet Pogba bij Manchester United blijven?

TAGS  I  Raiola  I   Pogba  I   Manchester United  I   Real Madrid  I   Juventus

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024