Zidane reageert op prachtige manier op blessure Neymar (Video)

Zidane reageert op prachtige manier op blessure Neymar (Video)
Dinsdag 27 februari 2018 - 21:17   I  

Slecht nieuws voor PSG. De Fransen zagen afgelopen weekend Neymar uitvallen met een blessure. Hij blesseerde zich aan zijn middenvoetbeentje en is zéér twijfelachtig voor de wedstrijd tegen Real Madrid. De cruciale wedstrijd in het Parc des Princes, want voor PSG is de beker met de grote oren een hoofddoel.

Hoe lang PSG het zonder haar sterspeler moet doen is vooralsnog onduidelijk. De return tegen Real Madrid (dinsdag 6 maart) komt dus wel te vroeg. Nadien is het bang afwachten voor PSG, dat in de Ligue 1 wel al 14 punten voorsprong telt op eerste achtervolger Monaco.

Zidane: "Ik ben nooit blij als een speler zich blesseert"

Uiteraard kreeg Zidane op de persconferentie vragen over de blessure van Neymar. Als PSG de Braziliaan mist stijgen de kansen van Real Madrid, want Neymar is en blijft de vedette van PSG. Toch sprong Zidane geen gat in de lucht toen hij de beelden zag. Hij hoopt dan ook dat de blessure zal meevallen.

"Ik vind het niet leuk dat speler zich blesseren, dus ik hoop dat de blessure zal meevallen. Ik hoop zelfs dat hij kan spelen, want spelers moeten er kunnen staan. Ik ga nooit hopen dat een tegenstander niet kan spelen door een blessure", aldus Zidane.

Zidane: "Iemand anders neemt zijn plek wel"

Zidane weet ook dat het gevaar niet alleen van Neymar komt bij PSG. Daarom denkt hij ook dat een andere speler gewoon de taken van Neymar zal overnemen als de Braziliaan niet zou kunnen spelen. Daar is hij zelfs zeker van.

"Het zal niks veranderen aan de wedstrijd, daar ben ik zeker van. Er zal een andere speler meespelen en die zal heel gemotiveerd zijn om te spelen en die zal ook klaar zijn voor de wedstrijd", Zidane.

 

Poll: Zal de afwezigheid van Neymar een verschil maken?

TAGS  I  PSG  I   Real Madrid  I   Zidane  I   Neymar

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024