"Wat een vernedering. Deschacht is een modelploegspeler en correcte gast"

Woensdag 14 februari 2018 - 13:02   I  

Het is crisis bij RSC Anderlecht, dat is wel duidelijk. De resultaten zijn niet goed, Hein Vanhaezebrouck klaagt en als klap op de vuurpijl werd ook Olivier Deschacht ook nog eens naar de B-kern gestuurd.

"Met de staat van verdienste van Deschacht is dit de grootste vernedering die je die jongen kan aandoen. Het lijkt erop dat Anderlecht lange tenen heeft", zegt Anderlecht-boegbeeld Gille Van Binst in Het Laatste Nieuws.

"Ik ken Deschacht als een modelploegspeler, een correcte gast. In het begin van het seizoen mocht hij niet weg omdat hij zo goed voor de ploeg is. Wat gaat het binnen twee weken zijn?", vraagt Van Binst zich luidop af.

"Het stormt op Anderlecht nu, het is typisch voor een crisis. Als het goed draait, mag je je als speler vanalles permitteren. Als het slecht gaat, mag je je niks permitteren. Er is maar een middel om hier uit te komen: winnen. Maar ik zie het somber in voor Anderlecht vrijdag op STVV – zonder Kums en Dendoncker. Als ze daar niet winnen is het ‘la revolución", voorspelt de ex-speler van Anderlecht tot slot nog.

Poll: Begrijp jij dat Deschacht naar de B-kern werd gestuurd?

TAGS  I  Van Binst  I   Anderlecht  I   Deschacht  I   STVV

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024