'Absolute sterkhouder Anderlecht vertrekt alsnog in januari'

'Absolute sterkhouder Anderlecht vertrekt alsnog in januari'
Maandag 29 januari 2018 - 06:02   I  

Anderlecht speelde gisteren 3-3 gelijk op het veld van Standard. Een spectaculaire wedstrijd, want bij de rust had Anderlecht al drie keer gescoord. Daar had Sofiane Hanni een flink aandeel in.

De Algerijn scoorde maar liefst drie keer in één helft. Vanhaezebrouck had hem bij gebrek aan beter in de spits geplaatst. Een experiment dat goed uitpakte dus. Hanni kan volgens zijn trainer alles en net daarom is het zo vreemd dat de fans helemaal geen fan zijn van Hanni.

Deze week werd duidelijk dat er interesse was in Hanni van verschillende ploegen. Volgens Hanni zelf is die interesse erg groot. Hij sluit een vertrek dan ook niet uit. "Ik ga eerlijk zijn: er is erg veel belangstelling. Misschien zal die alleen maar toenemen na mijn hattrick. Ach, we zullen wel zien. Ik zit met mijn hoofd bij Anderlecht. Maar je weet maar nooit wat er in de laatste dagen gebeurt", aldus Hanni in Het Laatste Nieuws.

Vanhaezebrouck is veel duidelijker. Hanni mag van hem niet vertrekken. "Want Sofiane kan álles. Hij is veel beter dan wat ik af en toe over hem hoor vertellen op Anderlecht - zonder hem zouden we minder punten gepakt hebben", aldus Vanhaezebrouck.

Enkel bij een monsterbod is een transfer dus bespreekbaar. Een bod van meer dan 10 miljoen bijvoorbeeld. Een vertrek van de sterkhouder is dus niet uitgesloten, al zal alles wel snel moeten gebeuren dan.

Poll: Moet Anderlecht Hanni laten gaan?

TAGS  I  Hanni  I   Anderlecht  I   Spartak Moskou

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024