Versterkt deze Belgische topclub zich met Kevin Mirallas?

Versterkt deze Belgische topclub zich met Kevin Mirallas?
Maandag 01 januari 2018 - 23:15   I  

Het verhaal van Kevin Mirallas bij Everton lijkt ten einde. De Rode Duivel krijgt geen speelkansen meer en mag dus andere oorden opzoeken.

Mirallas lijkt terug te gaan keren naar het Griekse Olympiakos. Daar speelde Mirallas eerder al en de Grieken zouden hem met veel plezier terughalen.

Toch zou ook Standard stiekem kunnen dromen van een terugkeer van Mirallas. De spelers heeft zijn liefde voor de club nooit onder stoelen of banken gestoken én hij heeft in het verleden al gezegd dat hij ooit terug voor Standard wil spelen.

Qua inkomsten kan ik op dit moment nergens beter zitten dan in Engeland, ook het niveau van de competitie is top. Gezien mijn roots zegt Spanje me ook iets, maar mijn hart ligt bij Standard. Ik weet zelf nog niet wanneer, maar ooit zal ik de rood-witte kleuren verdedigen. Jammer dat ik niet begonnen ben op Sclessin, maar ik heb geen spijt van de weg die ik afgelegd heb.” Dat vertelde Mirallas in 2013.

Nu vijf jaar later is de Belg al 30 jaar. Als hij nog mee zou willen gaan naar het WK moet hij spelen en bij Standard zou hij uiteraard basisspeler worden. Toch lijkt het nog net iets te vroeg voor een terugkeer en is ook het financiële een struikelblok. Binnen enkele seizoen liggen de kaarten natuurlijk weer anders, al weet je in het voetbal natuurlijk nooit.

Poll: Is het nog te vroeg voor een terugkeer naar België?

TAGS  I  Standard  I   Mirallas  I   Everton

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024