Defour bewierookt na goal: "Buiging maken en voor altijd verdwijnen"

Defour bewierookt na goal:
Woensdag 27 december 2017 - 10:35   I  

Steven Defour zette zichzelf gisteren in de picture met een heerlijke goal op het veld van Manchester United. Analist Jan Mulder was zwaar onder de indruk.

"Boxing Day. Vijf over half vijf. De bal ligt op een afstand van plusminus vijfentwintig meter klaar voor een vrije trap. Gudmundsson en Defour hebben zich gemeld om ’m te nemen. Defour staat wel héél dicht bij de bal. Ik ga er van uit dat hij erover heen loopt en de verantwoordelijkheid aan Gudmundsson laat", schrijft hij bij HLN.

"De volgende tiende van een seconde is keeper De Gea gezien. Defour heeft tóch geschoten. Een wereldgoal. Een Augenweide zeggen de Duitsers. Een beauty, een christmascracker, een juweel van een doelpunt in de bovenhoek. Ik probeer een passend woord te vinden voor deze magistrale trap op Old Trafford, Theatre of Dreams. Vliegend fluweel. Steven Defour ondertussen, stelt zich niet aan. Hij loopt naar de zijkant en zet een drinkbus aan de mond", gaat de Nederlander verder.

"Steven Defour wordt omstreeks het uur gewisseld. Te laat. Hij had in de 35ste minuut van de wedstrijd een buiging moeten maken en voor altijd in de kleedkamer verdwijnen. Mooier kon Boxing Day niet meer worden." 

Poll: Is de lof terecht?

TAGS  I  Defour  I   Anderlecht  I   Standard  I   Manchester United  I   Burnley

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024