Boze Lukaku: "Hij wordt afgeschilderd als een misdadiger"

Boze Lukaku:
Woensdag 07 december 2016 - 14:00   I   door Fabian Morren

Romelu Lukaku neemt het in Sport/Voetbalmagazine op voor zijn broer Jordan Lukaku. Die wordt volgens hem in de Belgische pers te hard aangepakt.

"Men schildert mijn broer af als een misdadiger terwijl het enkel om een ingetrokken rijbewijs gaat", zegt Lukaku in S/VM. "Je zou haast denken dat men iets tegen de naam Lukaku heeft. Toch hebben we nooit een probleem met iemand gehad, en heb ik nooit een grote mond opgezet. Ik denk dat ik respectvol met iedereen omga, maar mijn privéleven, dat is privé. Ik wil dat mensen me beoordelen op het veld."

"Ik heb Jordan altijd al gezegd dat hij zonder blessures al een tijdje in de Premier League had gespeeld. Dat hij nu in Italië zit, is goed voor zijn ontwikkeling, hij zal er veel leren. Ik zie al dat hij de kleine foutjes die hij nog maakte in de Belgische eerste klasse niet meer begaat in Italië. Ik bekijk al zijn matchen tot in detail op wyscout, al zijn duels, zijn verdedigende en aanvallende acties. Niet één keer meer heb ik hem moeten wijzen op een of andere fout. Hij begint echt te denken als een verdediger, al zal hij altijd een aanvallende ingesteldheid hebben door zijn vorming als buitenspeler."

TAGS  I  Romelu Lukaku  I   Everton

woensdag 10 augustus 2022

dinsdag 9 augustus 2022

maandag 8 augustus 2022

zondag 7 augustus 2022