Speelt Soualiho Meïté binnenkort bij deze Belgische topclub?

Speelt Soualiho Meïté binnenkort bij deze Belgische topclub?
Vrijdag 08 december 2017 - 10:10   I  

AS Monaco beleefde allesbehalve een fijne Champions League-campagne. De Fransen, die zich vorig seizoen nog tot revelatie ontpopten op het kampioenenbal, werden in Groep G laatste met 2 op 18. En dat blijft niet zonder gevolgen…

Na de desastreuze campagne in de Champions League heeft trainer Leonardo Jardim beslist om met de grove borstel door de kern te gaan. Op een persconferentie gaf de trainer van Monaco aan dat hij absoluut niet tevreden was met de prestaties van de jongens die een kans kregen in het laatste CL-duel tegen Porto.

“Het is misschien daarom dat ze niet zo vaak in actie komen”, voegde Jardim er nog aan toe. “Na Nieuwjaar zijn we slechts in drie competities meer actief, dus de kern moét kleiner. Sommige spelers zullen dan ook andere oorden moeten opzoeken.”

Meïté kwijnt weg in Monaco

Dat Jardim na de jaarwisseling met een kleinere kern wil werken, is ook slecht nieuws voor Soualiho Meïté. De gewezen speler van Zulte Waregem komt nauwelijks aan spelen toe in het prinsdom en is zo goed als zeker één van de spelers die in januari (tijdelijk?) andere oorden mogen opzoeken.

Dat zou als muziek in de oren van enkele Belgische (top)clubs kunnen klinken. Anderlecht had Meïté vorige zomer al op het oog, maar die wilde toen veel liever naar het buitenland. Of is er een terugkeer naar Zulte Waregem in de maak? Francky Dury zou zijn pupil met open armen ontvangen, maar of Meïté haalbaar is, is een ander paar mouwen.

Poll: Zou jij hem graag in België zien spelen?

TAGS  I  Meïté  I   Monaco  I   Zulte Waregem  I   Anderlecht  I   Standard  I   RC Genk  I   Club Brugge  I   AA Gent

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024