Britten in shock door Anderlecht-speler: "Masterclass!"

Britten in shock door Anderlecht-speler:
Woensdag 06 december 2017 - 09:35   I   door Redactie

De Britse pers is onder de indruk geraakt van de prestatie van Anderlecht. Paars-wit won in de Champions League met 0-1 bij Celtic. Eén man viel in het bijzonder op.

"Hoe Anderlecht in de eerste helft niet scoorde, dat weet enkel God. Hun passing was sensationeel, hun looplijnen waren subliem. Anderlecht was een genot om naar te kijken als je geen fan was van Celtic", aldus the Scottish Sun.

"Sofiane Hanni was onhoudbaar als beste speler op het veld, hij gaf een masterclass aan de tegenstand. Maar Anderlecht wist dat het drie doelpunten moest scoren, terwijl de klok wegtikte ebde hun geloof in een stunt ook weg."

“De tegenstander uit Brussel liet de spierballen rollen, maar kon de knockout blow niet toedienen aan Celtic", schrijft The Daily Express. "De thuisploeg wilde hun eigen spel opleggen aan Anderlecht, maar het zogezegde zwakke broertje in Groep B schoot uit de startblokken en drukte de tegenstand snel achteruit. Dat stond niet in het script. Mits een betere afwerking van Sven Kums had het na twee minuten altijd 0-1 moeten staan.”

Poll: Vond jij Hanni ook zo sterk?

TAGS  I  Anderlecht  I   Celtic  I   Hanni

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024