Lukaku loodst Man Utd voorbij CSKA, Hazard en Carrasco maken het spannend

Lukaku loodst Man Utd voorbij CSKA, Hazard en Carrasco maken het spannend
Dinsdag 05 december 2017 - 22:36   I  

Vanavond stond de laatste speeldag in de Champions League op het programma. Wie stoot door en wie gaat naar de Europa League? Voetbal 24 giet de wedstrijden in een handig overzicht.

Groep A

Benfica – Basel 0 2

Manchester United – CSKA Moskou 2 1

Basel plaatste zich met de zege in Benfica (met Svilar in de goal en 0 punten) voor de volgende ronde. Bij United kon Lukaku nog eens scoren. Hij loodste op die manier zijn ploeg voorbij een stug CSKA.

Groep B

Bayern München – PSG 3 1

Celtic – Anderlecht 0 1

Nog weinig spanning in deze poule. Anderlecht boekte haar eerste zege, maar is wel uitgeschakeld. PSG ging in München met 3-1 de boot in, maar is wel groepswinnaar.

Groep C

Chelsea – Atlético Madrid 1 1

AS Roma – Qarabag 1 0

In deze poule waren Chelsea, AS Roma en Atlético aan elkaar gewaagd. AS Roma deed wat het moest doen won in eigen huis van Qarabag. Chelsea sleepte nog een punt uit de brand tegen Atlético. Carrasco, die inviel, speelt na de winter de Europa League. AS Roma is de groepswinnaar.

Groep D

Barcelona – Sporting 2 0

Olympiakos – Juventus 0 2

In deze groep werd de wet van de sterkste gerespecteerd. Sporting heeft niet voor een stunt kunnen zorgen in Camp Nou.Het lot van Olympiakos was al bezegeld. Juventus gaat door naar de volgende ronde, Barcelona is groepswinnaar.

Poll: Geniet u van de Champions League?

TAGS  I  Champions League  I   Lukaku  I   Carrasco

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024