Courtois of De Gea? De Vlieger weet het antwoord

Courtois of De Gea? De Vlieger weet het antwoord
Maandag 04 december 2017 - 12:00   I  

Vorige week vertelde Courtois in een interview met Sky Sports dat hij zich de beste doelman ter wereld voelde. Dat hij tot de absolute wereldtop behoort is een zekerheid, maar of hij daadwerkelijk de beste is, is een andere vraag.

Het Nieuwsblad stelde die vraag gewoon aan Geert De Vlieger. Zelf nog een uitstekende doelman geweest en nu een uitstekende analist. In Engeland is er namelijk een discussie aan de gang wie nu net de beste is: De Gea of Courtois. De beste doelman speelt volgens De Vlieger echter niet in de Premier League.

“De beste ter wereld, dat is Manuel Neuer van Bayern München. Maar op twee staat Courtois. Samen met David De Gea”, aldus De Vlieger. Beide doelmannen hebben volgens De Vlieger wel wat dezelde stijl. Beiden zijn ze groot, maar zijn ze toch erg snel op de grond als dat nodig is.

Beide doelmannen liggen zo dicht bij elkaar dat De Vlieger denkt dat het vooral afhangt van de vorm. “Zaterdag was De Gea uitmuntend, maar dat soort matchen heb ik Courtois ook al zien keepen.”

Poll: Wie vindt u de beste van de twee?

TAGS  I  De Vlieger  I   Courtois  I   De Gea  I   Neuer

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024