Degryse: "Als die twee ontploffen, kloppen we Brazilië op WK"

Degryse:
Zaterdag 02 december 2017 - 16:11   I   door Fabian Morren

Marc Degryse verwacht dat de Rode Duivels zonder ongelukken de kwartfinales zullen halen. Dan zal het allemaal echt beginnen op het WK.

"Als Brazilië en Duitsland hun job doen, dan wordt het één van die twee in de kwartfinale. Ik geef ons meer kans tegen Duitsland. Als je naar de namen kijkt, heeft Brazilië veel meer individuele klasse. Zonder Neymar werden ze op het vorige WK in eigen land nog voor schut gezet, maar ga het lijstje maar eens na", zegt Degryse in Het Laatste Nieuws.

"Achterin hebben ze Thiago Silva en Marquinhos en David Luiz als luxe-invaller. Op de flanken lopen Dani Alves en Marcelo. Op het middenveld staan jongens als Casemiro, Fernandinho en Paulinho en voorin is de weelde helemaal ongezien. Willian, Jesus, Coutinho, Firmino én Neymar. Dat is een droomploeg."

"Hoe dan ook, of het nu Duitsland of Brazilië wordt, we zullen top moeten zijn. De Bruyne en Hazard zullen eindelijk samen moeten ontploffen en onze centrale verdedigers kunnen ook best eens blessurevrij blijven. Dan kan het zeker. Intrinsiek zijn we in staat om de halve finale te halen, maar ik steek er mijn hand niet voor in het vuur."

Poll: Geloof jij dat we Brazilië aankunnen?

TAGS  I  Brazilië  I   Rode Duivels  I   Degryse

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022