Mechele over clash met Preud'homme: "Misschien zou ik het nu wél doen"

Mechele over clash met Preud'homme:
Woensdag 29 november 2017 - 11:56   I  

Brandon Mechele is ondertussen opnieuw basisspeler bij Club Brugge. Vorig seizoen, onder Michel Preud'homme was dat wel eventjes anders. Het blauw-zwarte jeugdproduct speelde amper en verkaste in januari op uitleenbasis naar STVV.

Toen Mechele vorig seizoen niet in actie kwam, raakte hij erg gefrustreerd. Op een gegeven moment uitte zijn vriendin zelfs haar ongenoegen via Twitter. "Ik begreep haar, ze zag dat ik ongelukkig was en uitte dat", aldus Mechele in Sport/Voetbalmagazine.

"Maar het was niet tégen de coach. Ik nam hem niks kwalijk. Ik kreeg van Preud’homme kansen, twee jaar speelde ik heel veel, maar vervolgens koos hij voor anderen. Het enige puntje is misschien dat ik weinig uitleg kreeg. Van hem", benadrukt de verdediger.

"Zelf naar hem toestappen lag niet in mijn aard. Ik ben wat timide. Misschien zou ik het nu wél doen, door dat half jaar in Sint-Truiden ben ik mondiger geworden. Dat heeft met vertrouwen te maken: als je veel speelt, ga je sneller wat zeggen. Met Philippe Clement durfde ik dat wel, maar met Preud’homme lag dat iets moeilijker", besluit Mechele.

Poll: Ben jij blij met de evolutie van Mechele?

TAGS  I  Mechele  I   Preud'homme  I   Club Brugge  I   STVV

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024