Gewezen publiekslieveling solliciteert openlijk bij Club Brugge: "Ik ben vrij"

Gewezen publiekslieveling solliciteert openlijk bij Club Brugge:
Dinsdag 28 november 2017 - 13:05   I  

Club Brugge kampt dezer dagen met een doelmannenprobleem. Zowel Ethan Horvath als Guillaume Hubert slaagde er tot dusver niet in om Ivan Leko en het blauw-zwarte publiek te overtuigen. Al wil een oude bekende Club Brugge wel even uit de nood helpen.

Zo solliciteerde Sven Dhoest openlijk bij Club Brugge. De 23-jarige doelman debuteerde ooit in de hoofdmacht van blauw-zwart, maar kon zich mede door blessures nooit doorzetten op het hoogste niveau. Tegenwoordig staat Dhoest onder de lat bij Winkel Sport, in de tweede Amateurklasse van het Belgische voetbal.

Dhoest is en blijft fan van Club Brugge. Toen hij zondag de wedstrijd tegen Zulte Waregem volgde, viel hij bijna van zijn stoel toen hij Hubert zag blunderen. "Daar kom je dus zot van... Ongelofelijk", aldus de goalie.

"Ik ben vrij"

De bal ging meteen aan het rollen, want enkele fans van Club vroegen Dhoest of hij niet wilde terugkeren in het Jan Breydelstadion. "Graag", reageerde Dhoest. En op de vraag of hij donderdagavond (bekermatch tegen Zulte Waregem, nvdr.) iets te doen had, repliceerde de goalie met een knipoog "Ik ben vrij."

Indien Club Brugge het wenst, mag het dus contact opnemen met de man die ooit te boek stond als de toekomstige nummer één van blauw-zwart. Vincent Mannaert zal het gsm-nummer van Dhoest wel nog ergens liggen hebben, niet?

Poll: Keert Dhoest ooit terug op het hoogste niveau?

TAGS  I  Dhoest  I   Club Brugge  I   Hubert  I   Horvath  I   Winkel Sport

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024