Vandenbempt hard voor Januzaj: "Dat kan hij niet"

Vandenbempt hard voor Januzaj:
Vrijdag 03 november 2017 - 19:43   I  

Nainggolan was niet de enige verrassende naam die Martinez vanmiddag afriep. Ook Adnan Januzaj is er na lange afwezigheid opnieuw bij. Martinez wil zien of Januzaj eventueel Carrasco kan vervangen op links.

Vandenbempt heeft het antwoord echter al klaar. Volgens de stem van de radio kan Januzaj dat niet. Dat is gewoon zijn spel niet.

"Wat me vooral opvalt, is dat de bondscoach zegt dat Januzaj erbij is om te zien of hij de rol van de geblesseerde Yannick Carrasco kan invullen. Dat wil zeggen: de hele linkerflank bestrijken. Ik zou nu al zeggen: neen, dat kan hij niet. Dat is zijn spel niet."

Ook Depoitre is er opnieuw bij, maar ook voor hem wordt het bijzonder moeilijk. Vooraan is de concurrentie moordend met onder andere Lukaku en Benteke. Ook Batshuayi begint meer en meer te spelen bij Chelsea en ook Origi begint beter te worden bij Wolfsburg.

"Dus wat dat betreft is het ook opmerkelijk dat Depoitre erbij is. Maar als ik van Depoitre en Januzaj was, zou ik toch niet te veel hoop koesteren om er straks in Rusland bij te zijn."

TAGS  I  Vandenbempt  I   Rode Duivels  I   Januzaj  I   Depoitre

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023