Gaat Preud’homme dan tóch bij Mechelen aan de slag?

Gaat Preud’homme dan tóch bij Mechelen aan de slag?
Zondag 29 oktober 2017 - 11:03   I  

Michel Preud’homme heeft volgens diverse Schotse media gesolliciteerd bij de Schotse club Rangers. De trainer die het na vorig seizoen voor bekeken hield bij Club Brugge, zou zich klaar voelen om nu al terug te keren in de voetbalwereld.

Daily Record sprak met Ugi Canturk, de zaakwaarnemer van Preud’homme, en die geeft toe dat de succescoach graag aan de slag wil in Schotland. “Michel is vereerd dat Rangers overweegt om met hem in zee te gaan. Hij ziet Rangers als een grote club, ook al ging het de voorbije jaren iets minder.”

Vertegenwoordigers van Preud’homme zaten ondertussen zelfs al rond de tafel met Rangers. “De gesprekken waren erg open. Michel heeft aan de club duidelijk gemaakt dat hij kandidaat is om het roer over te nemen. Hij wil de job. Als Rangers Preud’homme wil, dan zal hij niet twijfelen. Nu is het afwachten om te zien wat de club beslist.”

Uit de reactie van Canturk blijkt overigens dat een overstap naar Mechelen nog niet definitief van de baan is. “Mechelen deed Michel een aanbod, maar dat dossier staat ‘on hold’. Zolang Rangers niets heeft beslist, zal dat ook zo blijven.”

TAGS  I  Preud'homme  I   Club Brugge  I   Rangers  I   KV Mechelen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024