Vanhaezebrouck teleurgesteld in Frutos en deze spelers

Vanhaezebrouck teleurgesteld in Frutos en deze spelers
Dinsdag 17 oktober 2017 - 17:05   I  

Vanhaezebrouck kijkt tegenwoordig liever vooruit dan achteruit, maar tijdens de persconferentie vanmiddag kwam HVH toch nog even terug op de vorige wedstrijd in de CL tegen Celtic.

Vanhaezebrouck was toen nog geen coach, maar keek toch met open mond naar de wanprestatie van Anderlecht. Niet alleen Frutos had beter kunnen doen, maar ook de spelers die op het veld stonden hadden met een betere mentaliteit op het veld mogen staan.

“Ik was teleurgesteld dat Anderlecht 0-3 verloor van Celtic, ook al was ik hier toen nog geen coach. Ik ben van mening dat met dit spelersmateriaal beter mogelijk was, en dat de spelers zelf met een betere mentaliteit op het veld hadden kunnen komen", aldus Vanhaezebrouck.

Daardoor zal Anderlecht nu wel mogen zwoegen wil het Europees nog overwinteren. Dat weet ook HVH.

“Na de vorige wedstrijd weet je dat het heel heel moeilijk wordt om nog voorbij Celtic te geraken in de stand. In Glasgow met 0-4 winnen is een bijna onmogelijke opdracht, dus als je begint te rekenen weet je dat je thuis een punt moet proberen pakken tegen Bayern of PSG. We weten dat dat niet simpel is, maar we gaan niet op voorhand opgeven.” Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Kan Anderlecht nog Europees overwinteren?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Frutos  I   Anderlecht  I   PSG  I   Celtic

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024