Droom van Preud'homme spat uiteen, Club ligt eruit

Dinsdag 29 november 2016 - 21:53   I   door Redactie

Club Brugge ligt uit de Beker van België. Blauw-zwart verloor in de toevoegde tijd bij Eupen met 3-2. Meteen spat de droom van Michel Preud'homme om de dubbel te pakken uit elkaar.

Eupen klom 2-0 voor tegen Club Brugge. Eerst scoorde Luis Garcia al vrij snel met een vrijschop. Club speelde niet goed en liep kort na de rust tegen een tweede treffer van de thuisploeg aan. Henry Onyekuru zette de hele Club-defensie in de wind en rondde zijn solo zelf af.

Wonderwel slaagde Club er toch in om terug te komen. Eerst scoorde Hans Vanaken de aansluitingstreffer en daarna maakte Vossen gelijk op aangeven van Cools. Vervolgens kwam Vossen dicht bij de 2-3, maar ook Eupen was er nog dichtbij nadat een bal uit een hoekschop op de lat belandde. Wanneer iedereen zich al met de verlengingen leek te verzoenen, scoorde Eupen nog. Siebe Blondelle kopte in de 93ste minuut de 3-2 tegen de netten.