Probleem voor Martinez: 'Deze Rode Duivel is erg populair bij ploeggenoten'

Probleem voor Martinez: 'Deze Rode Duivel is erg populair bij ploeggenoten'
Dinsdag 05 september 2017 - 08:43   I   door Fabian Morren

Radja Nainggolan werd niet opgeroepen door bondscoach Roberto Martinez. Het is niet duidelijk hoe het met hem verder moet bij de Rode Duivels.

"Nainggolan is zeker een speler die je kan gebruiken omwille van zijn winnaarsmentaliteit, maar het is niet de speler die plots een elftal doet draaien", zegt Peter 'T Kint van Sport/Voetbalmagazine. "Dit gezegd zijnde, vind ik wel dat hij altijd bij de kern hoort voor het WK. Martínez moet zo snel mogelijk naar Rome reizen om dat uit te praten met Nainggolan, anders blijft dit hem achtervolgen."

"Het ware veel beter geweest had hij hem gewoon opgeroepen voor deze matchen en het dan intern uitgepraat. Nu kreeg je de ambetante bijwerking dat de andere Rode Duivels naar hun mening werd gevraagd en bleek hoe populair Nainggolan is bij zijn teamgenoten. Dat had Martínez toch kunnen inschatten, hij werkt al een jaar met die groep, dan weet je toch dat Nainggolan goed in de groep ligt? Maar misschien heeft onze bondscoach een waarschuwing willen geven naar zijn groep toe: in de pas lopen, of ik pak je WK af."

Poll: Moet Martinez Nainggolan opnieuw oproepen voor de volgende interlands?

TAGS  I  rode duivels  I   nainggolan

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022