Speler van AA Gent moet iets bekennen: "Ik ben heel dom geweest"

Speler van AA Gent moet iets bekennen:
Donderdag 24 november 2016 - 22:49   I   door Fabian Morren

Yannick Thoelen heeft geen leuke avond achter de rug. De doelman van AA Gent ging bij beide tegengoals tegen Braga niet vrijuit en maakte zich ook niet populair bij de fans.

Het was echt klote dat doelpunt", aldus Thoelen. "Ik sta hier zeker niet met een blij gevoel. We speelden nochtans als groep niet slecht. Jammer dat we dan ook geen drie punten konden pakken. Ik neem mijn volle verantwoordelijkheid omtrent dat eerste doelpunt. Bij het tweede doelpunt ging ik door op reflex. Jammer dat de defensie niet kon ontzetten en we zo een tweede tegendoelpunt moesten slikken."

In de tweede helft reageerde de keeper op de fluitconcerten van de fans. "Een domme reactie van mezelf", geeft Thoelen toe. "Ik had dat zeker niet mogen doen. Langs deze weg wil ik me alvast duizend maal excuseren voor hetgeen ik deed. Dat is inderdaad ongehoord. Het was nu eenmaal in het heetst van de strijd. Eén seconde erna al had ik spijt van mijn actie maar ik kan de tijd nu eenmaal niet terugdraaien. Nogmaals sorry. 

TAGS  I  AA Gent  I   Yannick Thoelen

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022