Hein Vanhaezebrouck ziet een complot in Europa League

Hein Vanhaezebrouck ziet een complot in Europa League
Donderdag 24 november 2016 - 22:32   I   door Fabian Morren

Hein Vanhaezebrouck neemt geen blad voor de mond, nooit. Dat deed hij dus ook niet na het teleurstellende 2-2-gelijkspel tegen Braga van AA Gent.

Vanhaezebrouck vermoedt een complot tussen Braga en Shakhtar Donetsk, die in de laatste partij tegen elkaar spelen. "Ik ben heel verrast door het feit dat Braga na de wedstrijd zo blij was met het gelijkspel, wetende dat wij op de laatste speeldag nog naar Konyaspor moeten, de laatste in de poule”, aldus Hein in Het Laatste Nieuws. “Zij moeten tegen het onklopbare Shakhtar spelen, dat vanavond weer met 4-0 wint. Als ik dan zie dat die Portugezen hier feesten alsof ze gekwalificeerd zijn, dan stel ik me daar vragen bij. Ik weet dat de coach van Shakhtar de ex-coach van Braga is...”   

Vanhaezebrouck vermoedt een akkoordje tussen Braga en Shakhtar. “Ik vind het heel raar. Als ik in de situatie van Braga zat, zou ik niet blij zijn met de uitslag van vanavond en vrezen dat het niet genoeg zal zijn. Terwijl ze mij absoluut niet dat gevoel geven”, gaat de Gent-coach verder. “Ik heb ze zien vieren alsof dit al de laatste speeldag was. Ik weet wel dat we absoluut moeten winnen in Turkije en dat dat niet evident mag zijn.

TAGS  I  Hein Vanhaezebrouck  I   AA Gent

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022