Gefrustreerde Preud'homme reageert enorm cynisch na afgang in CL

Gefrustreerde Preud'homme reageert enorm cynisch na afgang in CL
Woensdag 23 november 2016 - 06:33   I   door Redactie

Club Brugge blijft met 0 op 15 achter in de Champions League. Michel Preud'homme reageert in HLN erg cynisch op de vraag of hij niet te defensief was gestart tegen Leicester City.

 "Natuurlijk. Dat is mijn grote probleem in deze Champions League. Ik speel te defensief", aldus Preud'homme. Ook de opmerking dat Limbombe pas na een uur inkwam, viel niet meteen in goede aarde. "Limbombe is op dit moment niet in staat een volledige match te spelen. Net zoals Denswil vandaag. Ik ga spelers die last hebben van blessures niet in problemen brengen." 

"Maar goed, ik neem daarvoor de verantwoordelijkheid. Soms heb je een ploeg die op dit niveau iets kan neerzetten. Zoals AA Gent vorig jaar. Maar dit jaar is dat niet gelukt. Weet je, ik ben AA Gent niet. Ik ben Michel Preud'homme. En ik ben vorig jaar kampioen geworden met mijn ploeg, dat is de realiteit. En ik weet goed wat ik doe met mijn team."

"Ik zou willen dat al mijn spelers op hun best zijn. Op elk vlak. Dan zou ik mijn beste ploeg kunnen neerzetten. En dan pas zouden we iets kunnen neerzetten op dit allerhoogste niveau. Alleen is dat niet het geval. Het is mijn taak om oplossingen te zoeken. Ook als ik vijf of zes spelers moet missen. Ik moet van jonge spelers Europese sterren maken. Dat ik dat niet kan, is ook mijn verantwoordelijkheid."

TAGS  I  Michel Preud'homme  I   Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024