Leekens: "Misschien hadden de jongens daarvan last"

Leekens:
Zondag 23 oktober 2016 - 13:28   I   door Redactie

Zulte-Waregem won uiteindelijk makkelijk van Lokeren, 2-0 werd het. Lokeren-trainer Georges Leekens had vooral veel lof voor Zulte, dat weer even leider wordt.

“We bleven sukkelen van bij de aftrap en hadden moeite om evenwicht te krijgen op het middenveld”, klonk het op de website van Lokeren.

“Door de sterkte en beweeglijkheid van Zulte Waregem konden we geen druk zetten. Ze kunnen goed tussen de linies spelen en wij kwamen altijd dat metertje te kort." 

"In de tweede helft heeft de ploeg wel gedaan wat ik vroeg: vooruit voetballen. We hebben teruggevochten tegen een sterk Zulte Waregem. Er waren misschien wat jongens met last van zenuwen. Er is veel respect voor hen, want dat ze eerste staan is een enorme verdienste.”

Lokeren heeft nu een teleurstellende 0 op 6. “Het belangrijkste is dat er een reactie is. Dinsdag (thuis tegen Oostende, red.) moeten we efficiënt zijn. Met de steun van het publiek moet dat lukken. Onze reputatie in eigen huis is beter dan onze uitreputatie. Je moet elke wedstrijd als een bekermatch zien.”

TAGS  I  Lokeren  I   Georges Leekens

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024