Antwerp hakt knoop door over nieuwe trainer

Antwerp hakt knoop door over nieuwe trainer
Maandag 21 november 2016 - 10:49   I  

Na het vertrek van John Bico en zijn manschappen moest Antwerp alweer op zoek naar een nieuwe coach. Die werd vandaag aangekondigd.

Wim De Decker was al aangesteld als interim-trainer, maar is nu aangesteld als hoofdcoach en mag het seizoen dus uitdoen. Op de clubwebsite geeft Antwerp aan waarom het voor De Decker koos. "Ten eerste beschikt Wim over een sterke winnaarsmentaliteit, wat we ook weer op het veld willen zien. Daarnaast heeft Wim de intelligentie en rust die een hoofdcoach van Antwerp moet bezitten. Ten derde kent niemand de groep beter dan Wim, zowel op sportief als op menselijk vlak. De Decker kan ook perfect de druk inschatten die op de Bosuil heerst, en staat sterk genoeg in zijn schoenen om ertegen bestand te zijn."

Ten slotte gelooft Wim er sterk in dat onze fans dé sleutelfunctie hebben om Antwerp sportief te doen slagen. Niet alleen de band tussen de spelers moet beter, maar ook de band tussen spelers en fans. De Bosuil moet weer een extra wapen worden voor de Antwerpspelers, maar dat kan alleen als de spelers zelf dichter bij de fans staan."

TAGS  I  Antwerp  I   Wim De Decker

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024