Mulder hakt in op Pro League omtrent videoref

Mulder hakt in op Pro League omtrent videoref
Maandag 17 oktober 2016 - 21:55   I   door Redactie

Binnenkort gaat de Pro League samenzitten om te vergaderen over de invoering van videorefs. Analist Jan Mulder ziet het maar somber in: hij hekelt de organisatie van de Pro League.

"Zaterdag stond dit bericht in de krant: 'Op 7 november organiseert de Pro League een debat met alle trainers en club-CEO's over arbitrage, een aanpassing van de reglementen en de stand van zaken met betrekking tot de videorefs. Aanvankelijk was het debat gepland op dinsdag 18 oktober, maar dan speelt Club Brugge in de Champions League tegen Porto'", gaat Mulder van wal in zijn column voor HLN.be.

"De Pro League wist dus niet dat 18 oktober Champions League met Club Brugge op het programma staat en de directie van Club dus niet aanwezig kan zijn."

"Hadden ze bij de Pro League over het hoofd gezien. De agenda was misschien zoek. Of de secretaresse werd onwel. Of ze gooien met een blinddoek voor een pijl in de kalender als er een belangrijke vergadering moet worden geprikt. Of ze zijn daar gewoon vierentwintig uur per dag slordig uit verveling."

"Het is allemaal niet zo erg, maar deze manier van plannen heeft meer weg van een genootschap rechtenstudenten - 'nog zes meter bier, Michelleke' - dan van een professioneel geschoolde bedrijfstak met een belangrijke taak in de samenleving: het topvoetbal in goede banen leiden."

TAGS  I  Jan Mulder

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024