Ontevreden Diego Maradona dwarsboomt Jean-Marie Pfaff

Ontevreden Diego Maradona dwarsboomt Jean-Marie Pfaff
Zondag 13 november 2016 - 17:11   I  

De Argentijnse superster Diego Maradona heeft zich niet van zijn beste kant laten zien. Hij had aan Jean-Marie Pfaff toegezegd naar België te komen, maar in laatste instantie begon hij nog moeilijk te doen.

Jean-Marie Pfaff organiseert een herhaling van de wedstrijd België-Argentinië op het WK 1986. Daarbij worden enkele oud-internationals van beide landen uitgenodigd om de wedstrijd nog eens te herspelen in de Lotto Arena. De wedstrijd zou op maandag plaatsvinden. Diego Maradona had al toegestemd, maar trekt zich nu opeens terug. Op zijn Facebookpagina legt hij uit waarom. “De vlucht, het verblijf en activiteiten zijn mij niet verzekerd. Dat ligt in de handen van mijn advocaat. Ik verontschuldig me bij de mensen die op een goede show wachtten. Ik hoop dat ik in de nabije toekomst nog kan deelnemen aan een hommage voor mijn goede vriend Jean Marie-Pfaff, dat verdienen zowel hij als ik."

Jean-Marie Pfaff geeft de moed nog niet op. "Hij kàn nog komen. En wat daar op zijn Facebookpagina staat, daar moet iets anders achter zitten. Ik geef de hoop nog niet op", vertelt hij bij De Zevende Dag. "Maar de mensen moeten natuurlijk weten dat dit een prachtige organisatie wordt, met spelers van toen en van nu, en met arllerlei vedetten. Het wordt een hele mooie taart, waar we met Maradona ook de kers nog op hopen te zetten."

TAGS  I  Diego Maradona  I   Jean-Marie Pfaff

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024