Zulte Waregem-voorzitter reageert na zware uithaal van Leye

Zulte Waregem-voorzitter reageert na zware uithaal van Leye
Donderdag 22 juni 2017 - 19:00   I   door Redactie

Zulte Waregem heeft met een officieel communiqué gereageerd op de uitspraken van Mbaye Leye. Die haalde zwaar uit en zei nooit meer voor Zulte Waregem te zullen spelen.

"Mbaye Leye heeft vandaag via de media laten weten 'geen minuut meer voor Zulte Waregem te willen spelen'. De club neemt daar acte van en betreurt dat", aldus voorzitter Carl Balliere. "Een speler met de verdienste van Leye verdient het grootste respect. Essevee hoopte Mbaye nog een extra jaar (na het komende seizoen) aan zich te binden, maar de 34-jarige speler kan zich niet vinden in dit voorstel."

"Zulte Waregem gunt Mbaye Leye een mooi afscheid van de club waarvoor hij veel heeft betekend, maar merkt dat de discussie almaar meer emotioneel geladen wordt, persoonlijk wordt gespeeld en soms neigt naar een rondje moddergooien. Iets waar de club niet wil in meegaan."

De Raad van Bestuur van Zulte Waregem staat 100% achter het voorstel van algemeen manager Eddy Cordier dat het midden houdt tussen respect voor de speler en het belang van de club. Het bestuur is ervan overtuigd dat Eddy Cordier dit dossier - zoals de vele andere - ook correct zal weten af te ronden. De modaliteiten voor een vertrek van Leye waren duidelijk vastgelegd en zullen correct worden nageleefd."

TAGS  I  zulte waregem  I   balliere  I   leye

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024