Zulte Waregem ontmoet KV Oostende in de bekerfinale na nieuwe zege tegen Eupen

Zulte Waregem ontmoet KV Oostende in de bekerfinale na nieuwe zege tegen Eupen
Woensdag 01 februari 2017 - 22:15   I  

Zulte Waregem is in de terugwedstrijd van de halve finale tegen Eupen niet meer in de problemen gekomen. Nadat het eerder al met 1-0 won, won het nu uit met 0-2. Zo speelt Zulte Waregem de bekerfinale tegen KV Oostende.

Bij Eupen nog geen spoor van Henry Onyekuru in de basisploeg. Hij wordt wel weer verwacht voor de volgende wedstrijd. Bij Zulte Waregem was verdediger Severin de enige nieuwkomer in de basisploeg. In een matige eerste helft was Eupen lichtjes de betere ploeg. Het versierde één kans waaruit het moest scoren, maar Sylla trapte de bal nog net naast het doel van dichtbij.

In de tweede helft moest er wat gebeuren, wist ook Zulte Waregem-coach Francky Dury. Hij haalde Meïté eraf en dropte Marrone in de ploeg. Er was meteen beterschap in het spel van de uitploeg. Madu raakte eerst nog het doelhout vanuit een scherpe hoek, daarna was het wel raak via Hamalainen. Hij knalde erg knap binnen. Invaller Marrone maakte er in de slotfase nog 0-2 van met een kopbal. Zo was de wedstrijd helemaal gespeeld.

Eupen - Zulte Waregem 0-2

78' Hamalainen 0-1, 90' Marrone 0-2

TAGS  I  eupen  I   zulte waregem

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024