Zulte Waregem deelt ferme klap uit aan Standard

Vrijdag 18 augustus 2017 - 22:25   I   door Redactie

Zulte Waregem heeft zijn derde zege van het seizoen beet. Essevee deelde een ferme tik uit aan Standard.

Het werd een zeer flauwe eerste helft. We noteerden nauwelijks kansen. Zulte Waregem domineerde wel het grootste deel van die eerste helft. De bezoekers kwamen niet verder dan enkele schuchtere kansjes. Aan het einde van die eerste helft kwam Standard beter in de match, maar ook dat leverde geen grote kansen op.

Het meeste opwinding was er toen Pocognoli een klap uitdeelde aan Coopman. Scheidsrechter Lardot liet gewoon doorspelen.

Standard ging aan het begin van de tweede helft door op zijn elan. Het was echter aan de overkant dat de goal viel. De Pauw stond helemaal vrij aan de tweede paal en kon makkelijk een voorzet van Olayinka binnenkoppen. De motor van Zulte Waregem draaide plots op volle toeren en meteen na de 0-1 was er ook de 0-2. Kaya trapte de bal mooi tussen doelman en paal binnen.

Olayinka zorgde voor de 0-3. Hij devieerde een voorzet van Coopman tegen de touwen. Standard moest de kelk tot op de bodem ledigen. Kaya scoorde vanop de stip nog het vierde doelpunt voor Zulte Waregem.

Poll: Een verdiende zege voor Zulte Waregem?