Zoveelste vernedering voor Mitrovic bij Newcastle United

Zoveelste vernedering voor Mitrovic bij Newcastle United
Woensdag 08 maart 2017 - 16:45   I  

Sinds zijn transfer naar Newcastle United heeft Aleksandar Mitrovic nog niet al te veel plezier beleefd. In zijn eerste seizoen degradeerde de gewezen Anderlecht-spits al meteen met Newcastle naar de Engelse tweede klasse en daar lukt het totaal niet.

Waar Mitrovic het in de Premier League nog aardig deed, lukt het in de Championship niet. In negentien wedstrijden zit hij aan vier doelpunten. Vorig seizoen scoorde hij er nog negen in de Premier League, niet slecht voor een debutant.

Momenteel zit Mitrovic op een totaal zijspoor bij de club. Coach Rafael Benitez weerde hem gisteren al voor de tweede opeenvolgende keer uit de selectie. Op zijn persconferentie vertelde hij dat er gewoon geen plek meer is voor Mitrovic. Hij is momenteel derde keuze, na Dwight Gayle, die topschutter is in de competitie, en Daryl Murphy. "Het is wel jammer voor Mitrovic want hij doet zijn best als hij speelt", aldus Benitez. "Maar Murphy doet het erg goed en we hebben niet veel plek voor spitsen, dus valt Mitrovic eruit."

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024