Zeven goals in Moeskroen - Charleroi

Zaterdag 05 augustus 2017 - 19:54   I   door Redactie

Charleroi start het seizoen met een 6 op 6. Ze zijn zo voorlopig alleen leider. De Zebra's haalden het van Moeskroen.

De wedstrijd was dramatisch begonnen voor Moeskroen. Na drie minuten al stond Charleroi op voorsprong. Godeau gleed de bal voorbij zijn eigen doelman binnen.

Een mokerslag voor de Henegouwers. En het werd er niet beter op. Lukebakio en een strafschopdoelpunt van Pollet deden de wedstrijd op slot. Tot de thuisploeg in de slotfase van die eerste helft nog een penalty kreeg van ref Smet, die minutenlang eerst de beelden bekeek via de videoref. Bolingoli trapte die binnen.

Ook in de tweede helft bleven de doelpunten uit de lucht vallen. De tweede helft was nog maar net bezig of Lukebakio zorgde voor zekerheid. Hij tikte de 1-4 op het bord, met veel dank aan Pollet.

Het werden zware cijfers voor Moeskroen want Dessoleil scoorde het vijfde doelpunt van de bezoekers. Govea kon voor de thuisploeg nog milderen tot 2-5. In de slotfase kreeg Moeskroendoelman Butez nog een rode kaart voor handspel.

Poll: Wat vond je van de wedstrijd?