'Zeer verrassend transfernieuws over Teodorczyk'

'Zeer verrassend transfernieuws over Teodorczyk'
Woensdag 03 mei 2017 - 07:15   I   door Redactie

Lukasz Teodorczyk scoort lang niet meer aan de lopende band zoals voor de winterstop. Integendeel. De spits scoort gewoon niet meer.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft dat mogelijk toch serieuze gevolgen. Niet zozeer voor de titel, wel voor zijn eigen persoonlijke toekomst.

"Drie maanden geleden trok half Europa nog aan de mouw van de Poolse spits - interesse waarvan Teodorczyk gebruikmaakte om een riant salaris binnen te halen, plus de belofte dat hij voor een bepaald bedrag mocht vertrekken", schrijft Het Laatste Nieuws. 

"De exacte hoogte van de benodigde transfersom is niet bekend, maar manager Herman Van Holsbeeck gaf eerder al aan dat hij meer dan 15 miljoen euro wil vangen voor de spits."

"Maar aangezien het geheugen van de gemiddelde Europese subtopper er vooral één van korte termijn is, zullen er een pak minder clubs geneigd zijn met geld te gooien naar een spits die het scoren verleerd lijkt. Anders gesteld: als Teo droog blijft staan, vergroot de kans dat hij gewoon in Brussel blijft, wat paars-wit een helse zoektocht naar een bekwame vervanger zou besparen."

TAGS  I  anderlecht  I   teodorczyk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024