Wordt Preud’homme de nieuwe trainer van Ajax?

Wordt Preud’homme de nieuwe trainer van Ajax?
Donderdag 21 december 2017 - 17:05   I  

Ajax heeft donderdagnamiddag beslist om trainer Marcel Keizer aan de kant te schuiven. De Nederlander betaalt het gelag voor de tegenvallende resultaten van de Amsterdamse topclub.

Met de winterstop in zicht moet Ajax nu op zoek naar een nieuwe trainer. Gewezen succescoaches Peter Bosz (ontslagen bij Borussia Dortmund, nvdr.) en Frank de Boer (ontslagen bij Inter en Crystal Palace, nvdr.) zullen ongetwijfeld in beeld komen.

Preud'homme

Maar wat dacht u van… Michel Preud’homme. De Luikenaar laste na afloop van vorig seizoen een sabbatjaar in en wacht in alle rust op een nieuwe aanbieding.

De ex-trainer van Club Brugge zou volgens diverse bronnen wachten op de job van Belgisch bondscoach, maar wie weet kan Ajax hem wel over de streep trekken met een interessant project?

Verleden bij Twente

Preud’homme werkte in het verleden al even in de Eredivisie, als trainer van FC Twente. Hij kent de competitie goed en staat bovendien voor aanvallend voetbal. En laat dat laatste nu net een voorwaarde zijn als je coach van Ajax wil worden.

Poll: Zou Preud'homme een goede coach zijn voor Ajax?

TAGS  I  Preud'homme  I   Ajax  I   Club Brugge  I   KV Mechelen  I   Rode Duivels  I   Twente  I   de Boer  I   Bosz  I   Keizer

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024