Wordt ook KV Mechelen overgenomen? De club komt met een officieel bericht

Wordt ook KV Mechelen overgenomen? De club komt met een officieel bericht
Donderdag 02 februari 2017 - 12:24   I  

Vandaag kwam het bericht dat OH Leuven op het punt zou staan om overgenomen te worden door Chinese investeerders. Er zijn geruchten dat dat ook bij KV Mechelen staat te gebeuren.

"Daar is niets van aan", reageert algemeen directeur Marc Faes op de officiële website. "We bestuderen net hoe we extra financiële middelen kunnen aantrekken zonder dat de club kan overgenomen worden. We bestuderen samen met Ernst & Young hoe we extra financiële middelen kunnen aantrekken in een structuur naast de vzw van KVM. Een cvba naast de vzw-structuur zou er voor kunnen zorgen dat alle eigendommen binnen de vzw blijven en er juist geen overname mogelijk is. Ook de supportersafvaardiging in de raad van bestuur blijft zo bestaan."

"Met een cvba hopen we extra financiële middelen te voorzien zonder impact voor de dagelijkse werking in de vzw. Daarmee kunnen we bijvoorbeeld een nieuwe oefencomplex voor de jeugd bouwen."

KV Mechelen gaat zijn tijd nemen om alles grondig te bestuderen. "We willen geen fouten maken, net daarom nemen we de tijd. KV Mechelen is door ons allen gered en heeft een unieke supportersinspraak. Dat gaan we nooit wegsmijten."

TAGS  I  kv mechelen

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024