Wordt dit de nieuwe doelman van Anderlecht? "Hij heeft alles in huis"

Wordt dit de nieuwe doelman van Anderlecht?
Vrijdag 25 november 2016 - 16:25   I  

Anderlecht kampt met een keepersprobleem. Davy Roef presteert ondermaats en werd daarom vervangen door Frank Boeckx. Maar ook Boeckx is maar een tijdelijke oplossing. Anderlecht wil graag een nieuwe nummer één tussen de doelpalen.

Mogelijk gaat Anderlecht het niet ver zoeken. Toptalent Mile Svilar (17) is momenteel derde doelman bij Anderlecht maar wordt een zeer grote toekomst voorspeld. Als de twee andere keepers van Anderlecht niet presteren, zou hij zomaar eens zijn kans kunnen krijgen.

"Ik ken hem goed" zegt ex-Anderlecht-doelman Filip De Wilde bij Sporza. "Ik heb drie jaar met hem gewerkt bij de nationale jeugdploegen. Ik zie bij hem dezelfde stijl als bij zijn vader Ratko. Dezelfde onverschrokkenheid, snelheid en explosiviteit."

"Hij heeft alles in huis om een mooie carrière te hebben, maar hij moet nog alles bewijzen op het hoogste niveau. Thibaut Courtois  kreeg zijn kans bij Genk door toeval. Ik denk dat Anderlecht er goed aan doet om Svilar voorzichtig te brengen. Je mag iemand niet afbranden. Svilar heeft zeker nog progressiemarge en het is geen cadeau om voor de leeuwen te worden geworpen bij Anderlecht als de ploeg niet draait zoals het hoort." 

TAGS  I  Anderlecht  I   Davy Roef  I   Frank Boeckx  I   Mile Svilar  I   Filip De Wilde

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024